Systemy gastronomiczne

Zalety wprowadzenia systemu gastronomicznego:
  • Efektywne zarządzanie obiektami gastronomicznymi
  • Szybka i sprawna obsługa gości
  • Precyzyjne i bezbłędne realizowanie zamówień
  • Dokładność rozliczeń
  • Komfort pracy personelu
  • Zyskanie zaufania gości
  • Uszczelnienie gospodarki magazynowej i zaniechanie nadużyć ze strony personelu
  • Wzrost wydajność pracowników w kuchni
  • Optymalizacja czasu pracy i pełna kontrola personelu (ewidencja czasu pracy, statystyki bonowania, pomyłek itp.)
  • Sprostanie wymaganiom Klientów w zakresie łączenia i dzielenia dowolnych rachunków, rachunki na grupy, faktury VAT na usługi gastronomiczne itd.
  • Możliwość łatwego wprowadzenia programów lojalnościowych
  • Dokładne i aktualne informacje o stanach magazynowych
  • Kontrola dostawców poprzez porównywanie cen i ilości dostarczanych towarów
  • Rozbudowane analizy i raporty
  • Wzrost rentowności i ograniczenie strat
  • Podniesienie prestiżu restauracji (wygląd systemu, paragony na papierze firmowym itd.).
Przykładowy schemat gastronomicznego systemu sprzedaży
Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Czytaj więcej »